‘Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Het eerste deel van de Zuid-Koreaanse versie van La Casa de Papel verscheen eerder dit jaar op de streamingdienst. Hoewel het verhaal in grote lijnen dat van de Spaanse reeks volgt, zaten er toch al enkele nieuwe verhaallijnen in de eerste zes afleveringen. En dat lijkt ook nu niet anders te worden.

Het is op dit moment bijna exact een jaar geleden dat het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel verscheen op Netflix. Maar de reeks leeft verder in een Zuid-Koreaanse jasje (of moeten we zeggen overall?). Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het eerste seizoen van Money Heist: Korea – Joint Economic Area.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

Net zoals bij La Casa de Papel verschijnt het eerste seizoen van Money Heist: Korea in twee delen. Het eerste daarvan verscheen in juni op Netflix. En nu is het tijd voor het vervolg. Dat vervolg zal de draad oppikken na de cliffhanger op het einde van de zesde aflevering waarbij de Noord-Koreaanse inspecteur Cha (Kim Sung-oh) plots aan de deur van The Professor (Yoo Ji-tae) staat. De agent had net ontslag genomen, maar lijkt The Professor dus toch op het spoor te zijn. Ondertussen ontdekt zijn Zuid-Koreaanse ex-collega Seon Woo-jin (Kim Yun-jin) een stukje van de boodschap die de gegijzelde Anne Kim haar wilde geven. 

In een exclusief fragment kregen we al een actiescène uit het tweede deel te zien. Daarin zitten de gegijzelden samen wanneer de speciale diensten hardhandig binnenvallen in de bank. De gijzelnemers doen hun best om ze af te houden, maar het lijkt een onbegonnen werk.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede deel van Money Heist: Korea – Joint Economic Area:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...