Left Right
scrollTop top

‘My Universe’ van Coldplay en BTS krijgt morgen videoclip


Coldplay, BTS
© Photo Image Press  / Shutterstock (via Isopix), Abc  / Shutterstock (via Isopix)

Vorige week verscheen My Universe, de samenwerking tussen de Britse band Coldplay en de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Het nummer kreeg nog niet meteen een videoclip, maar die krijgt het morgen wel.

My Universe, de samenwerking van de wereldgroepen Coldplay en BTS, krijgt morgen een officiële videoclip. De twee groepen kondigden die clip vandaag aan via sociale media. Dat deden ze met een poster waarop ze allebei te zien zijn samen met een hoop planeten.

My Universe

BTS deelde op z’n eigen YouTubekanaal BANGTAN TV wel al een mini-documentaire die toonde hoe het nummer tot stand kwam. In die video van bijna 13 minuten komen we te weten dat BTS zelf vroeg om samen te werken met Coldplay. Eerder dit jaar reisde Chris Martin af naar Zuid-Korea om het nummer op te nemen.

Het nummer verscheen op vrijdag 24 september, maar daarbij ging het voorlopig enkel om de audio. Morgen komt daar ook een videoclip bij. Die werd mogelijk gefilmd toen BTS recent in New York was. Daar waren ze te gast bij de Verenigde Naties maar deelden ze ook een foto samen met Coldplay. De clip verschijnt morgen, op donderdag 30 september om 6 uur ’s morgens Belgische tijd.

Bekijk hier de documentaire over My Universe:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…