‘NCT NATION: To The World in Cinemas’ komt naar filmzalen wereldwijd

NCT is de volgende K-popgroep die met een concertfilm naar bioscoopzalen over de hele wereld komt. NCT NATION: To The World in Cinemas zal beelden bevatten van het optreden van alle subunits van NCT (NCT 127, NCT Dream, NCT U en WayV) in het het Munhak Stadium in Incheon, Korea. Daarnaast zullen er ook beelden van achter de schermen in de film verwerkt zitten.

Fans van de K-popgroep NCT en alle subunits kunnen in december terecht in cinemazalen over de hele wereld om hun favoriete groep aan het werk te zien. De concertfilm NCT NATION: To The World in Cinemas wordt namelijk exclusief vertoond op woensdag 6 en zondag 10 december. Dit is wat je mag verwachten.

NCT NATION: To The World in Cinemas

NCT NATION: To The World in Cinemas zal het optreden van NCT in het Munhak Stadium in Incheon, Zuid-Korea op 22 augustus 2023 tonen. Dat concert kreeg de naam ‘NCT NATION: To The World’ en was het eerste grote groepsconcert van alle subunits van NCT. Het gaat daarbij dus om NCT 127, NCT Dream, WayV en de verschillende combinaties van NCT U. Tijdens het concert werd de release van ‘Golden Age’, het vierde album van heel NCT, gevierd. De concertfilm zal beelden uit het optreden tonen, aangevuld met extra content van achter de schermen.

De film zal ook bij ons te zien zijn in de zalen van Kinepolis. Daarbij kan je kiezen voor ScreenX of de ervaring in 4DX, waarbij het gevoel van een concert zal worden nagebootst door onder andere wind en bewegende stoelen. Tickets zijn voorlopig nog niet te koop, maar zullen te vinden zijn op de website van Kinepolis.

Bekijk hier de aankondiging van NCT NATION: To The World in Cinemas:

Meer
Lees meer...