Netflix deelt video met alles wat je kan verwachten in 2024

Netflix zal ook in 2024 niet stilzitten. De streamingdienst heeft zojuist een uitgebreide promovideo gedeeld vol beelden van allerhande films en series die je dit jaar kan verwachten.

Het gaat Netflix opnieuw voor de wind. Tijdens het bekendmaken van de kwartaalcijfers van het laatste kwartaal van 2024 kon de streamingdienst maar liefst 13 miljoen nieuwe abonnees voorleggen. Daarmee lijkt een mindere periode op Netflix definitief voorbij.

Squid Game

Ook qua content is Netflix niet van plan om te vertragen. Dat blijkt uit de lange lijst nieuwe films, nieuwe series en nieuwe seizoenen van series die er het komende jaar aankomen. Bij de aankondiging daarbij valt in de eerste plaats het tweede seizoen van Squid Game op. Daarvan krijgen we nog maar enkele seconden te zien van hoofdrolspeler Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), maar dat is genoeg om fans op sociale media volledig hyped te maken.

Verder krijgen we ook een kort fragment te zien van het derde seizoen van Bridgerton. Het eerste deel daarvan verschijnt op 16 mei. Ook van het tweede seizoen van The Diplomat krijgen we een preview. Van Cobrai Kai, Sweet Tooth en The Umbrella Academy is het dan weer het laatste seizoen dat in 2024 verschijnt.

Films

Op het vlak van films krijgen we een eerste beeld van Eddie Murphy in Beverly Hills Cop: Axel F. Die keert voor die film na dertig jaar eindelijk terug als Axel Foley. Rebel Moon – Part Two: The Scargiver van Zack Snyder en 3 Body Problem van Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss krijgen ook nieuwe beelden.

Bekijk hier wat Netflix brengt in 2024:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...