‘Rebel Moon – Part Two: The Scargiver’: Netflix deelt nieuwe beelden van film van Zack Snyder

Rebel Moon is de nieuwe hype op Netflix. Het eerste deel van dit sciencefictionepos van Zack Snyder staat nog niet eens een week op Netflix, maar is nu al de best bekeken film op de streamingdienst. Er wordt dan ook voluit uitgekeken naar Part Two, en daarvoor zijn nu opnieuw nieuwe beelden gedeeld.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeDon’t Look Up en het zojuist gereleasete The Killer. Daar is vorige week ook het eerste deel van de tweedelige filmreeks Rebel Moon bijgekomen.

Zack Snyder

Die films zijn van de hand van Zack Snyder (300Man of Steel). De Amerikaan is een van de meest omstreden filmmakers. Zijn films kunnen zelden op veel sympathie rekenen bij de critici, maar hij heeft wel een groot leger aan trouwe fans die lyrisch zijn over alles wat hij maakt. Dat is ook bij Rebel Moon niet anders.

De reviews van Rebel Moon – Part One: A Child of Fire zijn allesbehalve goed. Zo haalt de film op IMDb amper 5,7 op 10. Op Rotten Tomatoes moet hij het stellen met 25 procent bij de critici en 63 procent bij het brede publiek. Dat alles staat het succes van Rebel Moon niet in de weg, want de film bereikte in maar liefst 86 landen op Netflix de eerste plaats en verdreef zo Leave The World Behind van die koppositie.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver

Fans van Rebel Moon – Part One: A Child of Fire kijken dan ook al uit naar het vervolg. Dat kreeg de naam Rebel Moon – Part Two: The Scargiver en is te zien vanaf 19 april.

Na een eerste teaser begin deze week, deelde Netflix op X nieuwe beelden. Daarin zien we hoe de rebellen onder leiding van Kora, gespeeld door Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), en General Titus, gespeeld door Djimon Hounsou (Gladiator), zich voorbereiden op de wraakacties van het Imperium. Dat enorme leger wordt geleid door de herboren Admiral Atticus Noble, gespeeld door Ed Skrein (Deadpool).

Bekijk hier de nieuwe teaser van Rebel Moon – Part Two: The Scargiver:

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire is nu te bekijken op Netflix. Part Two: The Scargiver volgt op 19 april 2024.

Meer
Lees meer...