‘Squid Game’: Tweede seizoen verschijnt later dit jaar

Later dit jaar kan je op Netflix terecht voor het langverwachte tweede seizoen van Squid Game. Dat blijkt uit interne communicatie van de streamingdienst over welke populaire programma’s in 2024 te zien zullen zijn.

Het eerste seizoen van Squid Game mag dan al dateren uit september 2021, toch is de reeks nog steeds met voorsprong het best bekeken programma ooit op Netflix. De Zuid-Koreaanse reeks had voor de lancering niet veel speciale reclame gekregen, maar door mond-tot-mondreclame groeide de populariteit in de weken na de release.

Tweede seizoen

Na dat succes duurde het even voor er een tweede seizoen aangekondigd werd. Uiteindelijk liet Netflix dan toch weten dat “de wereld van Squid Game nog maar juist begonnen is”. Zo kregen we enkele maanden geleden het realityspelprogramma Squid Game: The Challenge, waarvan ondertussen ook een tweede seizoen is aangekondigd.

Maar uiteraard wordt er vooral uitgekeken naar het tweede seizoen van de fictiereeks Squid Game. Daarvan kregen we de voorbije maanden al heel wat namen van nieuwe castleden te horen.

2024

Op een releasedatum was het echter nog steeds wachten. Netflix heeft nu in een brief aan zijn aandeelhouders bevestigd dat dat tweede seizoen van Squid Game er zal komen in 2024. Dat meldt Variety.

In die brief somde Netflix alle grote titels aan die in 2024 op de streamingdienst zullen verschijnen. Naast het nieuwe seizoen van Squid Game gaat het onder andere ook over nieuwe seizoenen van Emily in Paris, The Diplomat, Bridgerton, Empress, Formule 1: Drive to Survive en Love is Blind.

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix. Hier kan je de volledige lijst vinden.

Meer
Lees meer...