‘Squid Game: The Challenge’: Finale staat nu op Netflix

Sam, Mai of Phill … een van hen wint 4,56 miljoen dollar (4,23 miljoen euro). En op Netflix kan je nu kijken wie dat is. Op de streamingdienst staat sinds afgelopen nacht namelijk de finale van Squid Game: The Challenge.

De voorbije twee weken verschenen op woensdag respectievelijk vijf en vier afleveringen van Squid Game: The Challenge op Netflix. Om tegemoet te komen aan de Amerikaanse kijkers, moesten we iets langer wachten op de finale. Die verscheen namelijk pas afgelopen nacht om 3 uur ’s nachts op Netflix.

In de finale van Squid Game: The Challenge strijden nog drie overgebleven kandidaten voor de gigantische prijzenpot van 4,56 miljoen dollar (4,23 miljoen euro). Het gaat om Sam (#016), een 37-jarige kunstenaar uit de Verenigde Staten, Mai (#287), een in 55-jarige in Vietnam geboren voormalige militair, of Phill (#451), een 27-jarige duikinstructeur die in Brazilië is geboren en woont in Hawaii.

Tweede seizoen

Ondertussen is er ook al goed nieuws voor de fans van Squid Game: The Challenge. Vlak voor de release van de finale maakte Netflix namelijk bekend dat er al zeker een tweede seizoen komt van het realityspelprogramma.

Wie zich geroepen voelt, en geen nee zou zeggen tegen 4,56 miljoen dollar (4,23 miljoen euro), kan zich nu dus al inschrijven voor het tweede seizoen van Squid Game: The Challenge. Hoewel de drie finalisten van het eerste seizoen van Amerikaanse bodem zijn (zij het met roots in andere landen), zijn deelnemers van over de hele wereld welkom. De enige vereiste is dat je Engels spreekt. Inschrijven kan via de website squidgamecasting.com.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...