K-popartiesten T.O.P (BIGBANG) en Jo Yu-ri (IZ*ONE) toegevoegd aan cast ‘Squid Game’ 2

Netflix heeft acht nieuwe namen toegevoegd aan de cast voor het tweede seizoen van Squid Game. Bij die namen zijn vier mannen en vier vrouwen, waaronder ook twee bekende K-popsterren. Het gaat daarbij om T.O.P van BIGBANG en Jo Yu-ri van IZ*ONE.

Netflix bevestigde de afgelopen weken al acht namen voor het tweede seizoen van Squid Game. Het ging daarbij om Lee Jung-jae (Seong Gi-hun), Lee Byung-hun (de Front Man), Wi Ha-jun (agent Hwang Jun-ho) en Gong Yoo (de Sales Man) die terugkeren in hun rollen uit het eerste seizoen. Daarnaast werden Yim Si-wan (UnlockedRun On), Kang Ha-neul (When the Camellia Blooms), Park Sung-hoon (The Glory) en Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations) toegevoegd aan de cast.

T.O.P en Jo Yu-ri

Nu komen daar nog eens acht nieuwe namen bij. Het gaat daarbij om Lee David (Itaewon Class, Hotel del Luna), Lee Jin-wook (Sweet Home), Roh Jae-won (Ditto, Missing Yoon), Park Gyu-young (It’s Okay to Not Be Okay, Sweet Home, Celebrity), Kang Ae-sin (Extraordinary Attorney Woo, When the Camellia Blooms), en Won Ji-an (Heartbeat, D.P.).

Verder zal je ook twee K-popsterren kunnen zien in het tweede seizoen van Squid Game. Het gaat daarbij om T.O.P (BIGBANG) en Jo Yu-ri (IZ*ONE). T.O.P, die als acteur zijn geboortenaam Choi Seung-hyun gebruikt, maakte sinds 2006 deel uit van de legendarische K-popgroep BIGBANG. Onlangs liet hij weten dat hij de groep verlaten heeft en zich wil focussen op z’n solowerk. Daar hoort dus ook een terugkeer als acteur bij. In het verleden was T.O.P al in verschillende series en films te zien. De laatste was de film Out of Control in 2017. Squid Game wordt dus zijn eerste rol in vijf jaar tijd.

De tweede K-popster die te zien zal zijn in het tweede seizoen van Squid Game is Jo Yu-ri. Eerder waren er al geruchten dat zij een rol zou krijgen in de Netflixreeks en die zijn nu bevestigd. Jo Yu-ri maakte van 2018 tot 2021 deel uit van de K-popgroep IZ*ONE. Sinds de disbandment van de groep is Jo Yu-ri actief als solozangeres en werkt ze daarnaast ook aan een carrière als actrice. Zo was ze vorig jaar te zien in de reeksen Mimicus en Work Later, Drink Now.

Ook Yim Si-wan, die eerder al werd aangekondigd voor het tweede seizoen van Squid Game, heeft een K-popverleden. Hij maakte namelijk deel uit van de groep ZE:A, samen met zijn collega-acteur Park Hyun-sik. De productie van het tweede seizoen van Squid Game is onlangs van start gegaan met een eerste lezing van het script. De opnames staan gepland voor deze zomer.

Bekijk hier de aankondiging van de nieuwe cast van Squid Game seizoen 2:

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix. Hier kan je de volledige lijst vinden.

Meer
Lees meer...