‘Squid Game 2’: Deze twee actrices zouden ook te zien zijn in vervolg populaire Netflixreeks

Vorig weekend kwamen we officieel de eerste namen voor het tweede seizoen van Squid Game te weten. Daarbij ging het om vier acteurs uit het eerste seizoen die zullen terugkomen en vier gloednieuwe acteurs die de cast vervoegen. Nadat er kritiek kwam op het feit dat het enkel ging om mannen, liet Netflix al weten dat er nog acteurs zullen volgen, waarbij er wel vrouwen zullen zijn. En nu zijn er geruchten dat het gaat om deze twee actrices.

Volgens verschillende Zuid-Koreaanse media zijn er nog twee nieuwe namen toegevoegd aan de cast van Squid Game seizoen 2. Daarbij zou het, na kritiek op de bekendmaking van de eerste (uitsluitend mannelijke) castleden, gaan om twee actrices.

Park Gyu-young en Jo Yu-ri

De eerste naam die valt, is die van Park Gyu-young (29). Zij is vooral bekend van haar rollen in It’s Okay to Not Be Okay en Sweet Home. Binnenkort zal ze ook te zien zijn in de hoofdrol als Seo A-ri in de nieuwe Netflixreeks Celebrity.

Fans van K-pop kunnen Jo Yu-ri (21) dan weer kennen. Zij maakte van 2018 tot 2021 deel uit van de K-popgroep IZ*ONE. Sinds de disbandment van de groep is Jo Yu-ri actief als solozangeres en werkt ze daarnaast ook aan een carrière als actrice. Zo was ze vorig jaar te zien in de reeksen Mimicus en Work Later, Drink Now.

Nog geen bevestiging

Voorlopig gaat het nog om geruchten in de Zuid-Koreaanse media. Netflix reageerde wel al kort en zei dat ze “op dit moment niet konden bevestigen of Jo Yu-ri en Park Gyu-young te zien zullen zijn in het tweede seizoen van Squid Game.

Datzelfde statement gaf Netflix ook toen er geruchten waren dat Yim Si-wan te zien zou zijn in het tweede seizoen van Squid Game. Dat werd toen enkele dagen later wél bevestigd. Mogelijk zal dat in het geval van de twee actrices dus ook het geval zijn.

Cast seizoen 2

Voorlopig weten we al dat Lee Jung-jae (Seong Gi-hun), Lee Byung-hun (The Frontman), Wi Ha-joon (agent Hwang Jun-ho) en Gong Yoo (The Salesman) zullen terugkeren in het tweede seizoen van Squid Game. Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon en Yang Dong-geun zullen de cast vervoegen. Daarbij is het nog niet geweten welke rollen ze zullen spelen.

Er is nog geen releasedatum bekend voor het tweede seizoen van Squid Game. Maar de opnames zouden volgende maand van start gaan.

Dit is de video waarmee de eerste leden van de cast werden aangekondigd:

Bekijk hier nog eens de trailer voor het eerste seizoen van Squid Game:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...