Productie ‘Emily in Paris’ seizoen 4 van start gegaan

Het vierde seizoen van Emily in Paris komt er officieel aan. Met een foto op X, het voormalige Twitter, maakt de streamingdienst duidelijk dat de cast eerder deze week voor de eerste keer het script heeft doorgenomen. Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend voor Emily in Paris seizoen 4.

Goed nieuws voor ongeduldige fans van Emily in Paris, want de productie van het vierde seizoen is officieel gestart. Het vierde seizoen van de reeks werd al kort na de release van het tweede seizoen in 2022 bevestigd door Netflix, maar nu kan het aftellen dus echt beginnen.

Emily in Paris seizoen 4

Bonjour season four“, met die woorden maakt Netflix duidelijk dat de productie van het vierde seizoen van de populaire Netflixreeks Emily in Paris van start is gegaan. Op de bijhorende foto zien we hoofdrolspeelster Lily Collins met het script van seizoen 4, waarop we verder ook “table read draft” zien staan en de datum 17 januari 2024. Hieruit kunnen we dus verstaan dat op woensdag 17 januari de eerste table read van het vierde seizoen plaatsvond.

Op het einde van het derde seizoen van Emily in Paris is Emily opnieuw vrijgezel. Alfie (Lucien Laviscount) kwam er namelijk achter dat Emily (Lily Collins) en Camille (Camille Razat) het zogenaamde Gabriel-pact hadden gesloten. Dat hield in dat geen van beide Gabriel (Lucas Bravo) mocht daten. Camille deed dat toch en stond zelfs op het punt te trouwen met de Franse chef tot zij besefte dat Gabriel eigenlijk meer gevoelens had voor Emily en een einde maakte aan de relatie. Maar of dit betekent dat Emily en Gabriel nu eindelijk echt een koppel zullen worden, valt natuurlijk nog af te wachten.

Het is nog niet duidelijk wanneer het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix zal verschijnen.

Bekijk hier de aankondiging van de start van de productie voor het vierde seizoen van Emily in Paris:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...