Left Right
scrollTop top

Netflix dropt dramatische teaser voor de volgende vier afleveringen van ‘The Circle’


The Circle Joker
© Netflix

The Circle is terug en ook dit jaar staat het programma garant voor drama en een hele hoop catfishen. In de eerste vier afleveringen maakten we al kennis met de eerste deelnemers. Maar dat zijn niet de enige deelnemers dit jaar. Zo toont de teaser voor de tweede lading van vier afleveringen alvast de intrede van twee nieuwe spelers.

Dit jaar is The Circle opgedeeld in drie delen van telkens vier afleveringen. Het eerste deel is sinds gisteren, woensdag 14 april, te vinden in de catalogus van Netflix. En volgende week woensdag, op 21 april, is het tijd voor de tweede lading. Om ons warm te maken voor de volgende vier afleveringen heeft Netflix nu al een teaser gelost en die belooft heel wat drama.

Twists en tranen

In de teaser is te zien hoe twee nieuwe deelnemers hun intrede zullen doen. Het gaat om Mitchell en Khat. Vooral Mitchell neemt de term open en bloot heel serieus. In de teaser is ook een twist te zien. In de vorm van “The Joker”. Die duikt plots op in een chat met Mitchell en Khat. Wie of wat er achter deze mysterieuze Joker schuilgaat, is nog niet duidelijk.

Verder komen we ook te weten dat Courtney extra macht krijgt en dat we afscheid zullen moeten nemen van twee deelnemers in één keer. De teaser eindigt met tranen bij zowel Jack (aka Emily) als Chloe. Dat belooft.

Bekijk hier de teaser voor de volgende vier afleveringen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…