Netflix lost intro ‘Scott Pilgrim Takes Off’ met Japanse soundtrack

Binnen iets meer dan twee weken kan je op Netflix kijken naar de animatiereeks Scott Pilgrim Takes Off. Het gaat om een herwerking van de film Scott Pilgrim vs. the World uit 2010 die op zijn beurt gebaseerd is op de graphic novel Scott Pilgrim van Bryan Lee O’Malley. Om de fans helemaal warm te maken voor de nieuwe reeks heeft Netflix nu al de intro, met unieke soundtrack, gelost.

Netflix pakt dit binnenkort uit met de animatiereeks Scott Pilgrim Takes Off. Zoals je al wel kan raden, gaat het om een nieuwe herwerking van de graphic novel Scott Pilgrim van Bryan Lee O’Malley. De reeks zal dus opnieuw Scott Pilgrim volgen die probeert om Ramona Flowers voor zich te winnen, al moet hij daarvoor 7 evil exes verslaan.

Scott Pilgrim Takes Off

Scott Pilgrim Takes Off wordt nostalgisch voor de fans van de film Scott Pilgrim vs. the World. Alle acteurs uit de film uit 2010 zullen namelijk terugkeren in de animatiereeks, waarbij ze opnieuw te horen zullen zijn als hun personage uit de film. 

Zo zal Michael Cera dus de rol van Scott Pilgrim opnieuw voor z’n rekening nemen en keert Mary Elizabeth Winstead terug als Scotts love interest Ramona Flowers. Daarnaast zal je ook Satya Bhabha (Matthew Patel), Kieran Culkin (Wallace Wells), Chris Evans (Lucas Lee), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Brie Larson (Envy Adams), Alison Pill (Kim Pine), Aubrey Plaza (Julie Powers), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Johnny Simmons (Young Neil), Mark Webber (Stephen Stills), Mae Whitman (Roxie Richter) en Ellen Wong (Knives Chau) kunnen horen in de animatiereeks.

Japanse soundtrack

Omdat Scott Pilgrim Takes Off een anime wordt, wordt de muziek verzorgd door de Japanse rockband Necry Talkie. Zij brengen het nummer Bloom dat geschreven werd door de Amerikaanse chiptune-band Anamanaguchi. Deze groep is verantwoordelijk voor de volledige soundtrack van Scott Pilgrim Takes Off.

Japanse anime’s staan bekend om hun catchy soundtracks en dat is ook met Bloom het geval. Het intronummer voor Scott Pilgrim Takes Off is een uptempo Japans nummer dat gebruikmaakt van de typische geluidjes uit 8-bit games. Zo past het dus perfect bij de gaminginvloeden die we kennen van Scott Pilgrim.

Bekijk hier de opening credits voor Scott Pilgrim Takes Off:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Scott Pilgrim Takes Off:

Scott Pilgrim Takes Off is vanaf vrijdag 17 november 2023 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...