Netflix kondigt nieuw Zuid-Koreaans spelprogramma aan: ‘Physical: 100’ voor rugbyspelers

Netflix Korea heeft een nieuw spelprogramma aangekondigd dat waarschijnlijk in de smaak zal vallen bij de fans van Physical: 100. Het gaat namelijk opnieuw om een sportieve afvalrace, waarbij gezocht wordt naar de persoon die de verschillende opdrachten het best uitvoert. Maar deze keer zal het enkel gaan om rugbyspelers in Rugged Rugby: Conquer or Die.

We kregen al heel wat rugbyspelers te zien in de twee seizoenen van Physical: 100. In het eerste seizoen ging het zo om Jang Seong-min (die later wel veroordeeld werd voor verkrachting) en Park Ji-su. In het tweede seizoen haalden met Andre Jin en Justin zelfs twee (voormalige) rugbyspelers de finale van Physical: 100. Het mag dus duidelijk zijn dat rugbyspelers een indrukwekkende fysiek hebben. In het nieuwe programma Rugged Rugby: Conquer or Die zullen daarom enkel rugbyspelers het tegen elkaar opnemen.

Rugged Rugby: Conquer or Die

Netflix kondigde het programma vandaag aan en omschreef het als volgt: “Ondanks het feit dat het gaat om een sport die (in Zuid-Korea, nvdr.) niet mainstream is en het met beperkte middelen moet doen, geven Koreaanse rugbyspelers hun hart en ziel in deze ultieme showdown om de beste van het land te vinden in de nieuwe sportieve survivalshow Rugged Rugby: Conquer or Die“. Het lijkt er dus op dat het een spin-off wordt van Physical: 100, die volledig in het teken zal staan van rugbyspelers.

In de comments onder de post op Instagram lijken de meeste fans vooral uit te kijken naar de mogelijke terugkeer van fan favorite Andre Jin. Sommigen hopen hem zelfs te zien in de rol van presentator van het programma. Voorlopig zijn de deelnemers en de mogelijke presentator nog niet bekend. Ook op de releasedatum zullen we nog even moeten wachten.

Bekijk hier de aankondiging van Rugged Rugby: Conquer or Die:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...