Netflix lanceert opvallende realityshow ‘How to Build a Sexroom’

Net wanneer je dacht dat het niet gekker kon, komt Netflix met een nieuwe bizarre show met de naam How to Build a Sexroom. En ja, het is zo gek als het klinkt. In de nieuwe realityserie gaat een interieurarchitect langs bij koppels om van een van hun kamers een echte sekskamer te maken. De reeks komt op 8 juli op Netflix.

Netflix is weer een realityshow rijker. En deze keer gaat het niet om het vinden van liefde of het ondergaan van een make-over. In How to Build a Sexroom zien we hoe een interieurarchitect koppels helpt om hun seksleven naar een hoger niveau te brengen. En dat doet ze aan de hand van een volledige “sexy” make-over van plekjes in het huis.

How to Build a Sexroom

De beschrijving op Netflix luidt: “Koppels die op zoek zijn naar meer uitdagingen en plezier in de slaapkamer huren de luxueuze interieurarchitect Melanie Rose in. Zij creëert nieuwe, stijlvolle plekjes waar de koppels al hun fantasie kwijt kunnen.”

Die synopsis zegt op het eerste zicht nog steeds niet veel over hoe het programma er precies zal uitzien. Maar Netflix deelde gisteren wel een trailer waarin we al een eerste impressie krijgen. En daaruit kunnen we opmaken dat de serie even gek wordt als dat ze klinkt. “Ik heb gehoord dat jullie een sekskamer willen”, klinkt het al meteen.

In de reeks krijgt designer Melanie Rose de hulp van haar rechterhand Mike, die de kamers zal bouwen. Het doel is om de kamer er zo normaal en cosy mogelijk te laten uitzien. Zo willen de makers de “vuile” connotatie van het woord sekskamer wegnemen.

Bekijk de trailer van How to Build a Sexroom hier:

How to Build a Sexroom is vanaf 8 juli op Netflix te zien. Liever een fictieserie? Bekijk dan hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...