Left Right
scrollTop top

Netflix: ‘Grey’s Anatomy’-bedenkster Shonda Rhimes releaset nieuwe reeks op Kerstmis


Netflix Shonda Rhimes Kerstmis bridgerton
© Netflix

Ben je ook zo’n fan van reeksen zoals Grey’s Anatomy en How to Get Away with Murder? Spring dan maar een gat in de lucht, want Shonda Rhimes, de bedenkster van deze twee shows, brengt dit jaar nog de serie Bridgerton uit op Netflix. Wij weten alvast welke reeks we moeten bingewatchen tijdens de kerstvakantie!

EPA: Shonda Rhimes

Shonda Rhimes, de bedenkster van onder meer Grey’s Anatomy en How to Get Away with Murder, maakt dit coronajaar toch nog een tikkeltje minder verschrikkelijk. Zo lanceert ze op kerstdag, 25 december, Bridgerton. Het gaat om haar allereerste serie in samenwerking met Netflix.

Kruising tussen Gossip Girl en Downton Abbey

Bridgerton is gebaseerd op de romantische verhalen van Julia Quinn. 
Volgens Rhimes is de productie een kruising tussen Gossip Girl en Downton Abbey. Verschillende bronnen gaven zelfs al een kleine update over de samenstelling van de cast. Zo zal onder andere Julie Andrews, bekend van The Princess Diaries, te zien zijn in Bridgerton.

Stills

Een trailer krijgen we nog niet voor de kiezen, maar Netflix en Shonda deelden de jongste dagen wel al enkele foto’ uit de reeks. En die zien er alvast veelbelovend uit! Voorlopig staat er slechts één seizoen van Bridgerton op de planning van Netflix, maar met een beetje geluk zal het daar niet bij blijven.

Het eerste seizoen van Bridgerton zal uit acht afleveringen bestaan en zal vanaf 25 december op Netflix staan.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…