Left Right
scrollTop top

Netflix lost spannende trailer ‘Dangerous Lies’ met Camila Mendes in de hoofdrol


Dangerous Lies
© Netflix

Hallelujah! Wat zijn we toch blij dat we telkens weer opnieuw kunnen rekenen op Netflix. De streamingdienst voorziet ons bijna wekelijks van nieuw kijkvoer. En tijdens deze eenzame tijden komt dat zeker goed van pas. De nieuwkomer in de filmlijst is zeker niet van de minste. Niemand minder dan Camila Mendes speelt de hoofdrol!

Camila Mendes is bekend geworden door haar fantastische rol als Veronica Lodge in de populaire serie Riverdale. Maar de actrice heeft meer in haar mars en dat bewijst ze in de aankomende Netflix-film Dangerous Lies.

Dangerous Lies

Camila Mendes speelt in deze thriller Katie Franklin, een sympathieke jonge vrouw. Nadat ze haar baan als serveerster verliest, gaat Katie aan de slag als verzorger bij een rijke oudere man in zijn uitgestrekte, verlaten landgoed in Chicago. De twee groeien dicht naar elkaar toe en worden goeie vrienden. Maar wanneer hij onverwacht overlijdt, verandert alles.

Katie wordt tot zijn enige erfgenaam benoemd. Al snel belanden zij en haar man Adam in een complex web van leugens, bedrog en moord. Als ze het wil overleven, zal Katie iedereens motieven in twijfel moeten trekken. Zelfs die van de mensen van wie ze houdt …

Topcast

Naast Camila Mendes doen er nog veel andere bekende koppen mee in deze spannende thriller. Jessie T. Usher speelt de rol van echtgenoot Adam. Hij was eerder al te zien naast Samuel L. Jackson in de film Shaft. In de trailer spotten we ook voormalige Rizzoli & Isles-actrice Sasha Alexander en Jamie Chung, die eerder al de rol van Mulan vertolkte in Once Upon a Time. De Friends-fans zullen zeker en vast nog iemand bekend herkennen. Elliott Gould alias de vader van Monica en Ross speelt de oude rijke man in Dangerous Lies.

Dangerous Lies is vanaf 30 april te zien op Netflix.

Bekijk hier de duistere trailer van Dangerous Lies:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396