Netflixfilm ‘Tall Girl 2’ krijgt eerste trailer

Na de succesvolle romantische films zoals The Kissing Booth en To All The Boys, kwam Netfilx in 2019 met Tall Girl. Een film over, zoals de titel ook al zegt, een meisje genaamd Jodi dat heel onzeker is over haar grote lengte. Maar al gauw beseft ze dat ze zo veel meer is dan haar onzekerheden alleen en lukt het haar zelfs om de liefde te vinden. Die film krijgt nu een vervolg, Tall Girl 2, en verschijnt vanaf 11 februari op de streamingdienst.

In de eerste film leerde Jodi, gespeeld door actrice, zangeres en danseres Ava Michelle (Dance Moms), om te gaan met het feit dat ze met haar lengte boven haar andere klasgenoten uittorende. Ze overkwam uiteindelijk haar onzekerheden met de hulp van haar oudere zus Harper (zangeres Sabrina Carpenter) en beste vrienden Fareeda (Anjelika Washington) en Dunkleman (Griffin Gluck, Locke & Key). Onderweg vond ze zelfs liefde, ondanks hun lengteverschillen, want – indien het nogmaals bewezen moest worden – liefde overwint alles.

Tall Girl 2

Het script van Tall Girl 2 werd weer verzorgd door Sam Wolfson (die ook de eerste film schreef), terwijl Emily Ting (Already Tomorrow in Hong Kong) deze keer de regie op zich nam. Ook alle acteurs uit de eerste film zijn uiteraard weer van de partij en we zullen ook enkele nieuwe gezichten zien.

Na haar inspirerende toespraak op het schoolbal, is Jodi niet langer enkel bekend als het ‘lange meisje’ op school. Ze is nu populair, zelfverzekerd, heeft een liefje en weet ze zelfs ook de hoofdrol te bemachtigen in de schoolmusical. Maar als de druk van haar pas verworven populariteit te veel begint te worden, duiken zo ook haar onzekerheden weer op, en worden er nieuwe banden gesmeed – mogelijk met een bepaalde, nieuwe hottie – terwijl oude worden getest. Als de wereld om haar heen lichtjes begint af te brokkelen, realiseert Jodi zich dat haar mannetje durven staan slechts het begin was.

“Het hart van deze film is zo mooi en duikt echt diep in de vele dingen waar tieners, of eigenlijk iedereen wel eens mee te maken heeft, waaronder angst en dat pesterige stemmetje in ons eigen hoofd”, vertelt hoofdrolspeelster Ava Michelle aan Teen Vogue. “Het was zo’n plezier om Jodi’s reis voort te zetten in de sequel en ik hoop dat mensen zich nog meer kunnen identificeren met dit verhaal. Als bonus zijn er in deze film zelfs een aantal leuke zang- en dansscènes!”

Bekijk hieronder de officiële trailer voor de sequel van Tall Girl:

Tall Girl 2 verschijnt vanaf 11 februari op Netflix.

Meer
Lees meer...