‘Locke and Key’ seizoen 3 komt in 2022 naar Netflix

Terwijl het tweede seizoen van Locke and Key nog maar een aantal weken op Netflix staat, spreekt de productie al over de release van het derde seizoen. In een tweet laat Netflix weten dat de fans seizoen 3 in 2022 kunnen verwachten. Geen verrassing, aangezien het tweede en derde seizoen meteen na elkaar werden opgenomen. De precieze releasedatum is nog niet bekend.

Op 22 oktober 2021 werd het tweede seizoen van de ontzettend populaire Netflixreeks Locke and Key gedropt. Het eerste seizoen kon al op een gigantisch succes rekenen, en ook seizoen 2 werd met open armen ontvangen. Reden genoeg om er een vervolg aan te breien dus. Al waren de fans al zeker van de komst van een derde seizoen, nog voor het tweede uitkwam. Dat zorgde ervoor dat de kijkers niet bang hoefden te zijn voor eventuele cliffhangers. Er ging sowieso een vervolg komen. Dat vervolg is dus voor 2022, dat schrijft Netflix Geeked in een tweet.

Get Geeked

Zowel het tweede als derde seizoen van Locke And Key werden meteen na elkaar opgenomen. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de wachttijd minder lang zal zijn. De opnames zijn afgerond in september, en de serie zal dus in 2022 op Netflix verschijnen. Ook dat seizoen zal grote ogen gooien, als we kijken waar het verhaal in het vorige seizoen gestopt is en hoe de nieuwe afleveringen ervoor zorgden dat Locke and Key een van de populairste Netflixreeksen van het moment werd.

Wanneer het nieuwe seizoen precies uitgebracht zal worden, is nog niet duidelijk. Maar fans kunnen er dus alvast vanuit gaan dat het in de loop van 2022 komt. Netflix bevestigde ook de komst van Stranger Things 4 in de zomer van volgend jaar (drie jaar na de release van het derde seizoen), het derde seizoen van The Umbrella Academy en de nieuwe langverwachte fantasyserie The Sandman.

Meer
Lees meer...