Netflix lost trailer voor docureeks ‘American Conspiracy: The Octopus Murders’

Netflix pakt eind deze maand opnieuw uit met een opmerkelijke docureeks. Deze keer zal de streamingdienst inzoomen op de zogenaamde Octopus Murders. De documentaire American Conspiracy: The Octopus Murders heeft nu een officiële trailer gekregen.

De laatste jaren bracht Netflix al verschillende documentaires uit. Zo verscheen recent nog American Nightmare en kan je vanaf vrijdag 9 februari kijken naar Lover, Stalker, Killer. Later deze maand zal er nog een docureeks bijkomen. American Conspiracy: The Octopus Murders is gemaakt door het team achter de docureeks Wild, Wild, Country en zal inzoomen op de moord op Danny Casolaro.

American Conspiracy: The Octopus Murders

American Conspiracy: The Octopus Murders zal het verhaal vertellen van de moord op journalist Danny Casolaro. Hij werd in de jaren 80 dood teruggevonden in een hotelkamer, waarbij er al snel vanuit werd gegaan dat hij zelfmoord pleegde. Maar al snel lijken er dingen niet te kloppen over het overlijden van Casolaro.

Op het moment van zijn overlijden werkte Danny Casolaro aan een boek over een conflict tussen het Department of Justice en het techbedrijf INSLAW. Bij de zaak waren heel wat grote namen betrokken. Het ging in het bijzonder om acht mannen, die in het verleden werkten voor de overheid, maar “hun tentakels reikten tot elk deel van de overheid in bijna elk land”. Dat leverde de groep de bijnaam ‘The Octopus’ op. Volgens insiders zou Casolaro dus geen zelfmoord hebben gepleegd, maar werd hij door The Octopus om het leven gebracht. En het zou niet enkel om hem gaan, maar om heel wat andere mensen die te veel wisten over The Octopus.

American Conspiracy: The Octopus Murders verschijnt op woensdag 28 februari 2024 op Netflix en zal bestaan uit vier afleveringen.

Bekijk hier de officiële trailer voor American Conspiracy: The Octopus Murders:

American Conspiracy: The Octopus Murders verschijnt op woensdag 28 februari op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...