Netflix deelt trailer romcom ‘Happiness for Beginners’ met Ellie Kemper en Luke Grimes

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuwe romantische komedie. Het gaat om de film Happiness For Beginners met Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt, The Office US) en Luke Grimes (American Sniper, Fifty Shades of Grey) in de hoofdrol.

Na Your Place or Mine eerder dit jaar, komt Netflix volgende maand met een nieuwe “traditionele” romcom. Het gaat om de film Happiness For Beginners over een vrouw die na haar scheiding zichzelf wil terugvinden tijdens een trektocht.

Happiness For Beginners

In Happiness For Beginners volgen we Helen (Ellie Kemper). Zij scheidde onlangs van haar man en probeert nu zichzelf terug te vinden. Om dat te doen gaat ze mee op trektocht op de Appalachian Trail. Hoewel ze absoluut geen ervaring heeft met trekken, is Helen toch vastberaden om de beste wandelaar van de groep te worden. Die groep bestaat uit een aantal volwassenen die elk hun eigen reden hebben om deel te nemen aan de tocht. Zo is ook Jake (Luke Grimes), de beste vriend van Helens broer, aanwezig en Helen lijkt het wel heel goed met hem te kunnen vinden.

De hoofdrol is dus weggelegd voor Ellie Kemper die je kan kennen als Erin uit The Office US of als Kimmy uit Unbreakable Kimmy Schmidt. Ze krijgt het gezelschap van Luke Grimes (American Sniper, Fifty Shades of Grey), Nico Santos (Crazy Rich Asians), Blythe Danner (Meet The Parents), Ben Cook (Paterno), Alexander Koch (Under The Dome), Shayvawn Webster (Law & Order), Esteban Benito (Only Murders in the Building), Gus Birney (Plan B) en Julia Shiplett (A Tourist Guide To Love). De film is geregisseerd door Vicky Wight (The Lost Husband, The Volunteer) en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Katherine Center.

Bekijk hier de officiële trailer voor Happiness For Beginners:

Happiness For Beginners verschijnt op donderdag 27 juli op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...