Op zoek naar een nieuwe romcom? ‘Your Place or Mine’ staat nu op Netflix

Het is zover. De langverwachte romcom Your Place or Mine staat op Netflix. Daarin zijn acteurs Ashton Kutcher en Reese Witherspoon samen te zien. Zij spelen twee vrienden die een heel ander leven hebben, maar door omstandigheden een weekje moeten ruilen. En die verandering van locatie toont dat ze eigenlijk niet het leven hebben dat ze willen.

Wie aan romcoms denkt, denkt vaak aan klassiekers als Notting Hill en You’ve Got Mail. Toch zijn er ook de laatste jaren heel wat nieuwe films in het genre uitgekomen, al situeren die zich zoals Holidate en The Holiday vaak rond Kerstmis. Dat is bij de nieuwste film van Netflix niet het geval. Vanaf vandaag is daar Your Place or Mine te bekijken met acteurs Ashton Kutcher en Reese Witherspoon. Net op tijd voor Valentijn dus.

Your Place or Mine

De film vertelt het verhaal van Peter (Ashton Kutcher) en Debbie (Reese Witherspoon). Zij zijn al twintig jaar beste vrienden en wonen ondertussen in verschillende uithoeken van de Verenigde Staten. Wanneer Debbie nood heeft aan een weekje rust, stelt Peter voor dat ze in zijn appartement komt wonen (The Holiday, that you?). In tussentijd zal hij naar Los Angeles gaan om op haar zoontje Jack te letten. Maar door elkaars leven over te nemen, komen ze heel wat meer te weten over elkaar én zichzelf.

Toch is de film meer dan een romcom. Dat vertelde regisseur Aline Brosh McKenna, die ook verantwoordelijk is voor de parel The Devil Wears Prada. “De film is perfect voor Valentijn, niet omdat het een liefdesverhaal is, maar omdat er veel verschillende soorten liefde in de film zitten. Zo is er liefde van ouders voor hun kinderen, liefde tussen vrienden en zelf de liefde voor de stad waarin je woont.”

Bekijk de trailer van Your Place or Mine hier:

Your Place or Mine is nu te zien op Netflix. Liever een serie? Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...