Left Right
scrollTop top

Netflix lost trailer voor kerstfilm ‘The Princess Switch 2: Switched Again’


The Princess Switch 2: Switched Again
© Netflix

Kerstmis komt eraan en dat betekent dat er ook dit jaar weer een hele lading kerstfilms op de wereld losgelaten zal worden. Netflix komt zo ook met het vervolg op de kerstfilm The Princess Switch uit 2018. The Princess Switch 2: Switched Again verschijnt op donderdag 19 november op Netflix.

Er zijn, zelfs dit jaar, nog zekerheden in het leven. Zo kan je erop vertrouwen dat er ieder jaar in de maand voor Kerstmis heel wat nieuwe Kerstfilms uitkomen. Netflix gaf ons eerder al de atypische kerstfilm Holidate, maar komt nu ook met een pure kerstfilm The Princess Switch 2: Switched Again.

The Princess Switch

The Princess Switch 2: Switched Again wordt het vervolg op The Princess Switch, die in november 2018 verscheen op Netflix. Daarin leerden we Stacy De Novo (Vanessa Hudgens) kennen. Zij is een jonge banketbakker met haar eigen winkeltje in Chicago. Maar op een dag blijkt dat Stacy’s beste vriend Kevin (Nick Sagar) haar heeft ingeschreven voor een bakwedstrijd in het koninkrijk Belgravia.

Aanvankelijk is Stacy niet gewonnen voor het idee, maar uiteindelijk trekt ze toch samen met Kevin en zijn dochtertje Olivia (Alexa Adeosun) naar het verre, en vooral koude Belgravia. In dat land komt Stacy te weten dat ze als twee druppels water lijkt op Lady Margaret die moet trouwen met prins Edward (Sam Palladio) van Montenaro. Omdat Margeret even wil proeven van het normale leven, wisselen zij en Stacy voor twee dagen van plaats. Maar die wissel krijgt een staartje wanneer de twee dames verliefd worden op mannen in het leven van de ander.

The Princess Switch 2: Switched Again

Na twee jaar krijgen we een vervolg op de film. Ook in Belgravia zijn we ondertussen twee jaar later. Stacy is gelukkig getrouwd met prins Edward, maar voor Lady Margaret en Kevin liep het minder vlot. Zij moesten een langeafstandsrelatie in stand proberen houden, en dat bleek niet zo simpel als gedacht.

Omdat het tijd is voor de kroning van Margaret, keren Stacy en Edward terug naar Belgravia. Maar ze nemen ook Kevin mee, in een poging om de relatie tussen Kevin en Margaret te herstellen. En dé oplossing daarvoor blijkt een nieuwe switch te zijn. Maar dan duikt er plots nog een derde dubbelganger op (of moeten we die dan een driedubbelganger noemen?).

Bekijk hier de trailer voor The Princess Switch 2: Switched Again:

The Princess Switch 2: Switched Again verschijnt op donderdag 19 november op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…