Netflix lost trailer voor ‘Neymar: The Perfect Chaos’

Neymar da Silva Santos Júnior is een van de beste, maar ook een van de meest omstreden voetballers van het moment. De 29-jarige Braziliaan van Paris Saint-Germain (PSG) werd op jonge leeftijd een echte ster in zijn thuisland en verdween nooit uit de spotlights. Tijd voor Netflix om een grondige blik te werpen op het chaotische leven van de wereldster.

“Neymar is een held op het veld en een controversiële figuur ernaast”, schrijft Netflix bij de beschrijving hun nieuwe driedelige docureeks Neymar: The Perfect Chaos. Deze langverwachte docuserie kreeg zojuist een eerste trailer waarin we een blik kunnen werpen op de vele sterren die erin aan het woord komen. Onder andere David Beckham, Lionel Messi en Kylian Mbappé doen hun zegje over Neymar.

Brazilië

Neymar: The Perfect Chaos gaat terug naar de roots van het Braziliaanse wonderkind en zijn doorbraak op jonge leeftijd bij topclub Santos. De docureeks gaat daarna dieper in op zijn veelbesproken transfer naar FC Barcelona en zijn overgang naar de Franse club PSG enkele jaren later.

We krijgen daarnaast ook te zien hoe Neymar het doorheen de jaren doet bij de Braziliaanse nationale ploeg. Bij de Gouden Kanaries wist Neymar in 116 interlands al 70 keer te scoren, goed voor het tweede meest doelpunten achter legende Pelé. Toch kon hij met Brazilië – op de Olympische Spelen na – nog geen groot internationaal tornooi winnen.

25 januari

Neymar: The Perfect Chaos verschijnt op dinsdag 25 januari 2022 op Netflix. De reeks is geregisseerd door David Charles Rodrigues en heeft onder andere LeBron James als producer.

Bekijk de trailer van Neymar: The Perfect Chaos

Meer
Lees meer...