Netflix denkt aan functie om titels uit ‘verder kijken’-lijst te schrappen

Netflix

Netflix is momenteel een nieuwe functie aan het testen, waarmee je de continue to watch– of verder kijken-lijst leeg kan gooien. Ongetwijfeld heb je daar heel wat titels in staan van producties die je nooit meer zal willen bekijken. Het ziet er dus naar uit dat je die in de toekomst van je beginscherm zal kunnen verwijderen.

Momenteel is het al mogelijk om je kijkgeschiedenis van Netflix te verwijderen, maar dat is niet erg gebruiksvriendelijk. Zo moet je eerst op je kijkgeschiedenis klikken, daarna je gewenste titel opzoeken en dan pas aangeven dat je de serie of film uit je geschiedenis wil verwijderen. Alsof dat nog niet genoeg is, duurt het ook nog eens 24 uur voordat de titel echt verdwenen is.

Voor smartphone, tablet en computer

Om ons streamingleven nog gemakkelijker te maken, werkt Netflix nu aan een functie om de verder kijken-lijst te optimaliseren naargelang jouw smaak. Dat meldt de techwebsite Android Police. Als je op de drie puntjes bij de lijst klikt, krijg je de optie ‘Remove From Row’. De functie wordt mogelijk beschikbaar voor smartphones, tablets en computers.

Netflix

Gesponsorde artikelen