Netflixfilm ‘Heart of the Hunter’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de thriller Heart of the Hunter. In de film, die zich afspeelt in Zuid-Afrika, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Bonko Khoza en Connie Ferguson. Heart of the Hunter zal vanaf eind deze maand te vinden zijn op Netflix.

Netflix heeft met Society of the Snow, Lift, The Kitchen en Spaceman dit jaar al heel wat grootschalige films afgeleverd. De volgende film op de planning is Heart of the Hunter. Het gaat om een Zuid-Afrikaanse film, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van de Zuid-Afrikaanse schrijver Deon Meyer.

Heart of the Hunter

In Heart of the Hunter volgen we Zuko Khumalo (Bonko Khoza). Hij is een bescheiden familieman, die een dodelijk verleden met zich meedraagt. Zijn rustige leventje wordt abrupt op z’n kop gezet wanneer een oude collega hem oproept om een eed na te komen die hij in het verleden aflegde. Hij wordt ingeschakeld om het land te redden van een corrupte politicus die president wil worden. In eerste instantie weigert hij, maar wanneer zijn gezin in gevaar komt, moet hij hierop terugkomen. ​

In de film krijgen we een Zuid-Afrikaanse cast te zien met in de hoofdrol Bonko Khoza (The Woman King), Connie Ferguson (Generations), Masasa Mbangeni (The Red Sea Diving Resort), Tim Theron (Klein Karoo), Deon Coetzee (Spoorloos), Peter Butler (The Poseidon Adventure), Sisanda Henna (Trackers) en Connie Chiume (Black Panther).

De regie is in handen van Mandla Dube, die eerder ook al de film Silverton Siege regisseerde voor Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Heart of the Hunter:

Heart of the Hunter verschijnt op vrijdag 29 maart op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...