Film ‘Spaceman’ met Adam Sandler staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe film Spaceman. In die film is de hoofdrol weggelegd voor Adam Sandler. Hij kruipt in de huid van een astronaut, die tijdens zijn missie de hulp van een alien (Paul Dano) inschakelt om het gemis van zijn vrouw (Carey Mulligan) te verzachten.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeBird BoxDon’t Look UpReptile en Leave The World Behind die allemaal vorig jaar verschenen. Maar ook voor dit jaar heeft Netflix al grote plannen. Vanaf vandaag kan je zo kijken naar de film Spaceman met Adam Sandler in de hoofdrol.

Spaceman

Spaceman zal het verhaal vertellen van een astronaut die tijdens zijn maandenlange missie twijfelt of zijn echtgenote wel op hem zal wachten wanneer hij terugkeert naar de aarde. Na zes maanden van eenzaamheid duikt er plots een alien op in zijn ruimteschip, die hem wil helpen om de plooien met z’n vrouw glad te strijken. Maar da’s natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan als je je niet op dezelfde planeet bevindt.

Spaceman is gebaseerd op het boek Spaceman of Bohemia van Jaroslav Kalfař en is geregisseerd door Johan Renck, die eerder al verantwoordelijk was voor de miniserie Chernobyl en verschillende afleveringen van Breaking BadThe Walking Dead en Vikings. Naast Adam Sandler (50 First DatesMurder Mystery) zijn ook Paul Dano (PrisonersThe Batman), Carey Mulligan (Pride & PrejudiceThe Great Gatsby), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Lena Olin (Chocolat) en Isabella Rossellini (Blue Velvet) te zien in de film. De film werd geregisseerd door Johan Renck, die eerder ook al verantwoordelijk was voor de serie Chernobyl.

De film ging op woensdag 21 februari 2024 al in première op het filmfestival van Berlijn. Daarna was Spaceman ook al te zien in een select aantal bioscopen te zien. Daardoor zijn de eerste reviews voor de film al binnen en die zijn vooral verdeeld. Spaceman blijft zo steken op 57 procent op RottenTomatoes. Het publiek kan de film wel beter smaken met 77 procent.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Spaceman:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...