Netflixfilm ‘Spaceman’ krijgt officiële trailer

Netflix pakt in maart uit met de film Spaceman. In die film is de hoofdrol weggelegd voor Adam Sandler, maar we zullen ook Paul Dano en Carey Mulligan aan het werk zien. Spaceman heeft na een korte eerste teaser nu ook een officiële trailer gekregen.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeBird BoxDon’t Look UpReptile en Leave The World Behind die allemaal vorig jaar verschenen. Maar ook voor dit jaar heeft Netflix al grote plannen. Zo verschijnt op vrijdag 1 maart de film Spaceman met Adam Sandler in de hoofdrol. En daarvan hebben we nu de officiële trailer gekregen.

Spaceman

Spaceman zal het verhaal vertellen van een astronaut die tijdens zijn maandenlange missie twijfelt of zijn echtgenote wel op hem zal wachten wanneer hij terugkeert naar de aarde. Na zes maanden van eenzaamheid duikt er plots een alien op in zijn ruimteschip, die hem wil helpen om de plooien met z’n vrouw glad te strijken. Maar da’s natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan als je je niet op dezelfde planeet bevindt.

Spaceman is gebaseerd op het boek Spaceman of Bohemia van Jaroslav Kalfař en is geregisseerd door Johan Renck, die eerder al verantwoordelijk was voor de miniserie Chernobyl en verschillende afleveringen van Breaking BadThe Walking Dead en Vikings. Naast Adam Sandler (50 First DatesMurder Mystery) zijn ook Paul Dano (PrisonersThe Batman), Carey Mulligan (Pride & PrejudiceThe Great Gatsby), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Lena Olin (Chocolat) en Isabella Rossellini (Blue Velvet) te zien in de film. De film werd geregisseerd door Johan Renck, die eerder ook al verantwoordelijk was voor de serie Chernobyl.

Bekijk hier de officiële trailer voor Spaceman:

Spaceman verschijnt op 1 maart op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...