Netflix lost eerste teaser voor ‘Spaceman’ met Adam Sandler

Netflix pakt volgend jaar uit met de film Spaceman. In die film is de hoofdrol weggelegd voor Adam Sandler, maar we zullen ook Paul Dano en Carey Mulligan aan het werk zien. Spaceman heeft nu een – hele korte – eerste teaser gekregen.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeBird BoxDon’t Look Up, Reptile en Leave The World Behind. Ook voor volgend jaar heeft Netflix al grote plannen. Zo verschijnt op 1 maart de film Spaceman met Adam Sandler in de hoofdrol. Om ons warm te maken voor die film heeft Netflix nu al een korte teaser gedeeld.

Spaceman

Spaceman zal het verhaal vertellen van een astronaut die twijfelt of zijn echtgenote wel op hem zal wachten wanneer hij terugkeert naar de aarde. In de hoop het goed te maken met zijn vrouw zoekt hij hulp bij een mysterieus wezen dat hij vindt in zijn ruimteschip.

In de teaser krijgen we te zien hoe Adam Sandler in zijn ruimtepak door een oerwoud wandelt. We horen de woorden: “Net zoals jij ben ik weggevlucht van mijn planeet. Door verschillende ruimtestelsels en zwarte gaten en doorheen de tijd. En dan vond ik … jou.” We krijgen ook te zien hoe de astronaut naar iets kijkt, maar wat dat precies is, blijft voorlopig nog een geheim.

Spaceman is gebaseerd op het boek Spaceman of Bohemia van Jaroslav Kalfař en is geregisseerd door Johan Renck, die eerder al verantwoordelijk was voor de miniserie Chernobyl en verschillende afleveringen van Breaking Bad, The Walking Dead en Vikings. Naast Adam Sandler (50 First Dates, Murder Mystery) zijn ook Paul Dano (Prisoners, The Batman), Carey Mulligan (Pride & Prejudice, The Great Gatsby), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Lena Olin (Chocolat) en Isabella Rossellini (Blue Velvet) te zien in de film.

Bekijk hier de eerste teaser voor Spaceman:

Spaceman verschijnt op vrijdag 1 maart op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...