Netflixfilm ‘Spiderhead’ met Chris Hemsworth krijgt trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de film Spiderhead, waarin Chris Hemsworth de hoofdrol speelt. Het gaat om een thriller waarbij mensen opgesloten worden in een afgelegen gevangenis waar ze in ruil voor deelname aan verregaande experimenten strafvermindering krijgen.

Op vrijdag 17 juni verschijnt de film Spiderhead op Netflix. Die film speelt zich af in de nabije toekomst waarbij experimenten uitgevoerd worden op gevangenen. Die experimenten drijven hen tot het uiterste.

Spiderhead

Spiderhead is gebaseerd op het boek Escape from Spiderhead van George Saunders. We volgen twee gevangenen, Jeff (Miles Teller) en Rachel (Jurnee Smollett), die ervoor kiezen om overgeplaatst te worden naar Spiderhead. Dat is een afgelegen gevangenis waar de gedetineerden in ruil voor hun deelname aan experimenten strafvermindering krijgen. Het gaat om experimenten met drugs die een zware impact hebben op de emoties van de deelnemers. Jeff en Rachel proberen er dan ook alles aan te doen om aan het ergste te ontsnappen, maar daarvoor moeten ze onderzoeker Steve Abnesti (Chris Hemsworth) te slim af zijn.

Naast Chris Hemsworth (Thor) kan je in de film dus ook Miles Teller (Whiplash, Divergent), Jurnee Smollett (True Blood) en Tess Haubrich (Wolf Creek) herkennen in de trailer. De film werd geregisseerd door Joseph Kosinski, die eerder ook verantwoordelijk was voor Tron: Legacy en Oblivion. Kosinski is ook de regisseur van de nieuwe Top Gun-film, Top Gun: Maverick, die later deze maand in de zalen verschijnt.

Bekijk hier de trailer voor Spiderhead:

Spiderhead verschijnt op vrijdag 17 juni op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...