Neville Longbottom uit ‘Harry Potter’ getrouwd in Italië

Matthew Lewis, die we beter kennen als Neville Longbottom uit ‘Harry Potter’, is dit weekend in Italië in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Angela Jones. Het koppel leerde elkaar kennen dankzij Harry Potter.

We hebben slecht nieuws voor jullie, want Matthew Lewis, die sinds zijn slungelige Harry Potter-jaren wist uit te groeien tot een ware hunk, is officieel van ’t straat. Hij trouwde dit weekend met zijn vriendin Angela Jones. Het Brits-Amerikaanse koppel reisde daarvoor naar Italië.

“Arctic Monkeys gemist”

De 28-jarige acteur maakte het nieuws van zijn huwelijk zelf bekend op sociale media. Op Twitter postte hij een foto van zijn huwelijksdag met daarbij een hilarische boodschap.

“Ik heb Arctic Monkeys niet alleen gemist toen ze speelden in Los Angeles, maar ze waren aan het spelen in Italië toen ik er was en mijn vrouw dwong me met haar trouwen in de plaats”, klinkt het. “Ik ben woedend.” Hij is dus niet alleen razend knap, maar ook nog eens hilarisch en … getrouwd.

Harry Potter-sprookje

Matthew en Angela mogen Harry Potter dankbaar zijn voor hun huwelijk. Want ze hadden elkaar waarschijnlijk nooit leren kennen als Matthew niet meespeelde in de Harry Potter-films. Hij is namelijk een Brit en zij is een Amerikaanse.

De twee leerden elkaar kennen in 2016 in het Harry Potter-gebied Wizarding World in Universal Studios Orlando. Matthew Lewis was er als acteur te gast voor een event en de Amerikaanse Angela werkte in het pretpark.

Longbottoming

Matthew Lewis heeft sinds hij afscheid nam van zijn personage Neville Longbottom in Harry Potter een enorme transformatie doorgemaakt, waardoor er zelfs een werkwoord naar hem vernoemd werd.

We kennen Neville Longbottom uit Harry Potter als een slungelige tiener, maar als je nu foto’s van de acteur bekijkt, is daar nog weinig van te merken. Matthew Lewis groeide in enkele jaren uit tot een knappe man.

Daarom heeft het internet Longbottoming in het leven geroepen, een werkwoord dat volgens Urban Dictionary zoveel betekent als “de soms trage, soms plotse, maar altijd verrassende transformatie van een persoon van onaantrekkelijk naar hot as hell, zoals Matthew Lewis, die Neville Longbottom speelde in de Harry Potter-films”. En zeg nu zelf: de transformatie van de acteur is echt indrukwekkend.

Meer
Lees meer...