Left Right
scrollTop top

Nick uit ‘Big Brother’ heeft nieuwe vriendin en het is geen onbekende


Big Brother Nick Play4
© Nick in ‘Big Brother’ – Bron: Play4

Nick Kraft, de verliezende finalist van Big Brother, heeft een nieuwe vriendin, namelijk voormalig Temptation Island-verleidster Kunza. Dat maakte het koppel zelf bekend op hun Instagramaccounts.

Big Brother was voor Nick een heel bewogen avontuur. De Belgische dj zat van bij het begin tot de finale in het huis, maar moest uiteindelijk met lege handen – op zijn favoriete camera na – naar huis. Kort na het programma zag Nick bovendien zijn relatie met zijn vriendin Sandhya strandden.

Kunza

Even had de Belg daarna iets met Lisa Moerman uit Love Island, maar ook dat bleef niet duren. Maar nu enkele maanden later lijkt Nick dan toch de liefde te hebben gevonden. Op zijn Instagram deelde hij namelijk een foto van hemzelf met Kunza Syed. Zij nam vorig jaar deel aan Temptation Island als verleidster en kon het in het programma goed vinden met Karim, de toenmalige vriend van Roshina.

“Het is een connectie die we niet kunnen verklaren. Jij bent mijn persoon”, schrijft Nick bij een foto met zijn nieuwe vriendin. Ook Kunza deelde dezelfde foto. “Mijn hart heeft zolang gewacht om graag gezien te worden door iemand zoals jij”, schrijft zij erbij. Beiden reageerden ook al op elkaars foto met twee hartjes.

Het is duidelijk grote liefde tussen Nick en Kunza


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…