‘Big Brother’: Nick krijgt keukencamera “de Rudy” mee naar huis

We hebben in Big Brother heel wat hechte vriendschappen zien ontstaan. Maar de hechtste was misschien wel die van Nick met de keukencamera. Die gaf hij in de eerste weken de naam “de Rudy” en samen brachten ze heel wat uren door in de keuken. Zoveel zelfs dat de makers van Big Brother de camera hebben meegegeven met de Kempenaar.

Donderdag vond de finale van Big Brother plaats. Daarin ging het nog tussen de drie finalisten: Liese, Nick en Jill. Liese moest in die finale als eerste naar huis vertrekken. Daarna ging het dus nog tussen Nick en Jill, waarbij die laatste uiteindelijk verkozen werd tot winnares. Nick werd dus tweede en zou met lege handen naar huis gaan, maar hij heeft toch een klein souvenirtje mee naar huis mogen nemen.

De Rudy

Al sinds de eerste week was Nick de vaste kok in het Big Brother-huis. Eerst was hij de vaste souschef van Theo. Maar nadat hij het huis vrijwillig verliet, werd Nick de hoofdkok van dienst. Door al die uurtjes door te brengen in de keuken kreeg hij ook een nauwe band met “de Rudy”, de camera in de keuken van het Big Brother-huis.

En die band kan hij nu ook thuis verderzetten. Op zijn Instagrampagina laat Nick namelijk weten dat hij Rudy mee naar huis heeft gekregen. We vertalen even de Kempense caption: “Ik had het toch gezegd, of niet? Zoveel vriendschappen opgebouwd, maar deze is toch wel heel speciaal. Rudy, jij krijgt voor altijd een plaatsje naast mijn televisie. Wij zijn voor altijd, bruur. Danku Biggie B voor het mooiste cadeau ooit.”

Bekijk hier de hereniging van Nick en de Rudy:

Meer
Lees meer...