Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje via draagmoeder

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn de ouders geworden van een eerste kindje. Het echtpaar maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Daarbij lieten ze ook weten dat het kind ter wereld kwam met behulp van een draagmoeder.

Nick Jonas en Priyanka Chopra maakten via een kort statement bekend dat ze hun eerste kindje verwelkomd hebben. Voorlopig kennen we het geslacht en de naam nog niet.

Nick en Priyanka

Nick Jonas en Priyanka Chopra vormen sinds mei 2018 een koppel. In juli van datzelfde jaar vroeg Nick haar al ten huwelijk. Die verloving werd pas officieel in augustus 2018. Priyanka is namelijk hindoe en daarbij is een verloving pas geldig na een Punjabi Roka-ceremonie en die vond een maand na de verloving plaats. In december 2018 stapten ze in het huwelijksbootje. Ook dat gebeurde in India en duurde verschillende dagen. Nick en Priyanka hadden ook twee ceremonies, een Christelijke en een Hindoeïstische.

Nu volgt het nieuws dat het echtpaar hun eerste kindje heeft verwelkomd. Ze maakten het nieuws zelf bekend in een statement dat ze allebei deelden op Instagram. “We zijn dolbij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder. We willen jullie vragen om onze privacy te respecteren op dit speciale moment zodat we ons kunnen focussen op ons gezin. Enorm bedankt!”

Bekijk hier de posts op Instagram:

Meer
Lees meer...