‘S.O.S.’ van de Jonas Brothers wordt 14 jaar en dat viert Joe Jonas met hilarische throwback

Zet je even neer, want je gaat je echt oud voelen. Maar het nummer S.O.S. van de Jonas Brothers is officieel 14 jaar oud. Die verjaardag kon Joe Jonas niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus vierde hij het met een hilarische throwback naar 2007.

De Jonas Brothers vierden onlangs de 14de verjaardag van de monsterhit S.O.S.. En daarom keerde Joe Jonas nog een keertje terug in de tijd.

Een pruik en heel veel sjaaltjes

In een video die Joe Jonas deelde op zowel TikTok, Instagram als Twitter loopt hij door de straten terwijl S.O.S. speelt. Maar fans van het eerste uur zullen zeker de oude look van Joe herkennen.

In de video heeft hij namelijk een pruik aan die exact lijkt op z’n lange manen uit de vroege jaren van de Jonas Brothers. En rond z’n nek hangen heel wat sjaaltjes, zoals het drietal toen wel vaker deed. Hoewel de video maar 14 seconden duurt, zijn veel fans enorm enthousiast over de throwback. Zo werd de video op Twitter al meer dan 7,5 miljoen keer bekeken en kreeg hij al meer dan 172.000 likes. Op TikTok staat de teller ondertussen zelfs al op 9,8 miljoen views en 2,2 miljoen likes.

Bekijk hier nog eens de originele videoclip van S.O.S.:

Meer
Lees meer...