Left Right
scrollTop top

Jonas Brothers gaan lachen met elkaar in ‘Jonas Brothers Family Roast’ op Netflix


Jonas Brothers Family Roast
© Netflix

De Jonas Brothers krijgen binnenkort hun eigen show op Netflix. Het gaat (voorlopig) om een eenmalige special waarin de broers elkaar zullen roasten. Daarbij zullen ze dus proberen om de beste moppen over elkaar te vertellen. Jonas Brothers Family Roast verschijnt later dit jaar op Netflix.

Van je familie moet je het hebben. De familie Jonas zal binnenkort elkaar roasten in een special op Netflix. Jonas Brothers Family Roast werd aangekondigd in een video met de drie bekende broers.

Jonas Brothers Family Roast

In een video krijgen we de drie Jonas Brothers te zien terwijl ze het concept ‘proberen’ uit te leggen. En vooral voor Joe is dat een moeilijke opgave. Veel verder dan “roasted” komt hij namelijk niet. Gelukkig weten de andere twee broers, Nick en Kevin, wel waar het om gaat.

“Het is een unieke comedyspecial die de universele waarheid viert dat niemand je zo kan raken als je eigen familie”, legt Nick uit. “Je zal ons zien zoals je ons nooit eerder zag”, gaat Kevin verder. “De special zal sketches, liedjes en spelletjes bevatten en er zullen ook special guests langskomen.” De roast zal gehost worden door comedian Kenan Thompson. Daarnaast zullen ook Pete Davidson, Niall Horan, Gabriel “Fluffy” Iglesias, John Legend, Lilly Singh en Jack Whitehall in de special te zien zijn en dat zijn nog maar enkele van de special guests. De special verschijnt op dinsdag 23 november op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van Jonas Brothers Family Roast:

Zoek je in tussentijd nog een nieuwe serie? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…