Zoektocht naar nieuw K3’tje enorm succes: meer dan 3.500 inschrijving op één dag

Iedereen lijkt wel zin te hebben om het nieuwste lid van K3 te worden. Amper één dag na de aankondiging van het vertrek van Klaasje hebben al meer dan 3.500 mensen zich aangemeld bij Studio 100 om haar plaats in te nemen.

Studio 100 zorgde gisteren voor een enorme verrassing. Op een persconferentie met de drie leden van K3 en Gert Verhulst maakte Klaasje namelijk bekend dat ze na meer dan 5 jaar afscheid neemt van de groep.

Inschrijven

Meteen werd daaraan toegevoegd dat K3 niet stopt en dus op zoek gaat naar een nieuw lid. Voor het eerst hoeft dat ook niet per se een vrouw te zijn. De enige vereiste is dat je ouder bent dan 18 jaar en drie shows per dag aankan. Wie zich geroepen voelt, kan zich inschrijven op de site van Studio 100.

Daar moet je een korte vragenlijst invullen met negentien vragen. Naast je persoonsgegevens wordt er ook gepeild naar de reden waarom je bij K3 wil. Verder wil Studio 100 ook weten wat je ervaring is op het vlak van muziek en dansen en of je al eerder meedeed aan een tv-programma. Tot slot moet je bij je inschrijving ook een foto steken en een kort filmpje waarop je je talenten laat zien.

Eén derde jongens

Dat inschrijven gebeurt alvast massaal. In een persbericht laat Studio 100 weten dat de er op amper één dag tijd al 3.778 mensen zich hebben aangemeld. Eén derde daarvan is mannelijk. Wanneer de inschrijvingen sluiten is niet bekend, dus wie interesse heeft, haast zich best.

De uiteindelijke zoektocht zal opnieuw via een televisieprogramma verlopen, al is nog niet bekend wanneer dat te zien zal zijn. K3 heeft namelijk eerst nog een tournee gepland met Klaasje erbij.

Meer
Lees meer...