Left Right
scrollTop top

Wil jij bij K3? Dan kan je je nu al inschrijven!


K3
© YouTube

Studio 100 kwam vandaag met groot nieuws: Klaasje stapt uit K3. Maar de overige meisjes, Marthe en Hanne, willen wel nog steeds verder doen. Maar K3 moet natuurlijk met drie zijn. En dat derde lid zal opnieuw gezocht worden in een televisieshow. Wie zich geroepen voelt, kan zich nu al inschrijven.

K3 gaat binnenkort opnieuw op zoek naar een nieuwe blonde. Meteen na de aankondiging dat Klaasje afscheid zal nemen van de groep, werden de inschrijvingen geopend. Voor K3 zoekt K3 kwamen er zes jaar geleden meer dan 6.000 inschrijvingen binnen en dat aantal zou deze keer nog heel wat hoger kunnen liggen.

Ook mannen toegelaten

De inschrijvingen zijn namelijk niet beperkt tot enkel vrouwen. Gert Verhulst maakte op de persconferentie al duidelijk dat er ook mannen toegelaten worden bij de inschrijvingen. K3 kan in de toekomst dus ook verder gaan als een trio met twee vrouwen en een man.

Daarnaast staat er ook geen leeftijdsbegrenzing op de inschrijving. Iedereen die ouder is dan 18 jaar mag zich dus inschrijven. Al lijkt het ons natuurlijk wel een pluspunt als je leeftijd aansluit bij die van Marthe (24) en Hanne (26).

K2 zoekt K3

De zoektocht naar het nieuwe derde lid van K3 zal dus opnieuw gebeuren in een televisieshow. Wanneer die uitgezonden zal worden, is nog niet bekend. Zo liet Gert Verhulst al weten dat er eerst nog een film op de planning staat.

De geplande tour van K3 zal daardoor meteen de afscheidstournee worden van Klaasje. In die tour zal dus ook de nieuwe K3 worden voorgesteld aan het publiek. Dat betekent dus dat de nieuwe K3 gekend zal zijn voor de tour wordt afgetrapt. Het zal dus niet heel lang meer duren voor de zoektocht naar de vervang(st)er van Klaasje van start zal gaan.

Wie zich wil inschrijven kan dat doen via de website van Studio 100.

Lees ook: Zoektocht naar nieuw K3’tje enorm succes: meer dan 3.500 inschrijving op één dag


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…