Nieuw seizoen ‘Code van Coppens’ gaat van start in heel bizarre wellness

Het populaire Code van Coppens keert volgende week terug. Daarin zullen Staf en Mathias Coppens opnieuw heel wat bekende gezichten in een escaperoom droppen. Wie dat precies allemaal zullen zijn, valt nog af te wachten. Maar in de eerste aflevering krijgen de deelnemers alvast een wellness die ze nooit zullen vergeten.

Vanaf woensdag 14 februari maken een hele resem nieuwe, bekende gezichten zich klaar voor de doldwaze uitdagingen van de broertjes Coppens in een nieuw seizoen van Code van Coppens.

Naast het tv-programma kan je als kijker ook zelf ontsnappen uit de escaperooms van de broertjes Coppens in hun nieuwe Code van Coppens: Unlocked-kamers in Antwerpen.

Nieuw seizoen

In de eerste aflevering van komende woensdag dompelen verrader Bart Appeltans & bondgenoot Véronique De Kock en goede vrienden Ruth Beeckmans & Ben Segers zich helemaal onder in een exclusieve SM-wellness.

Daarbij hoort natuurlijk ook een mooi kleurtje en dat doen de kandidaten op in de zonnebank. Wanneer Ben Segers op de bank gaat liggen, vouwt de zonnebank toe en kan hij enkel nog aan een paar knoppen draaien. Bij het andere team gaat Véronique De Kock onder de zonnebank liggen.

Worteloranje

Bart Appeltans en Ruth Beeckmans kiezen voor de cabine waar ze een groene knop zien aanspringen. Maar hoewel ze denken dat het betekent dat ze een tip zouden krijgen, worden ze uiteindelijk volledig oranje gespoten. “Dat begint hier te sprayen!”, klinkt het bij Bart. “Gebeurt er iets bij jou, ik word lekker worteloranje.”

Of de twee teams makkelijk de uitweg zullen vinden en wie er het snelst uit de escaperoom geraakt, krijgen we dus op woensdag 14 februari te zien op VTM.

Bekijk de preview uit de aflevering hier.

De Code van Coppens is vanaf 14 februari elke woensdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...