‘Code van Coppens’ opent twee nieuwe escaperooms

Code van Coppens komt deze week terug met twee volledig nieuwe escaperooms. Die openen bestaan telkens uit vijf kamers waaruit je moet proberen ontsnappen. Code van Coppens Unlocked 2 is te vinden in de Stadsfeestzaal van Antwerpen en je kan er nu tickets voor reserveren.

De broers Staf en Mathias Coppens waren de voorbije maanden onder andere met The Big Bang en met Camping Coppens te zien op VTM. Maar uiteraard zijn de broertjes ook bekend van Code van Coppens.

In dat thema lanceerden Mathias en Staf vorig jaar Code van Coppens Unlocked, een escaperoom die ze zelf mee uittekenden. Dat was een gigantisch succes met maar liefst 30.000 bezoekers. Daarom hebben de broertjes Coppens nu besloten een tweede versie van hun escaperooms te maken.

Code van Coppens Unlocked 2

Terwijl de eerste escaperooms nog naar henzelf genoemd waren, krijgen de twee nieuwe escaperooms de namen Alpha en Omega. Elk bevatten ze vijf kamers waarin deelnemers codes moeten zoeken om eruit te raken. Iedere kamer heeft een compleet eigen thema dat telkens gebaseerd is op een aflevering van de Code van Coppens. Het gaat van ‘De Visserij’ naar ‘De Middeleeuwen’ en van de ‘Himalaya-kamer’ naar ‘De Cinema’.

Elke kamer bevat verborgen tips, aanwijzingen en opdrachten waarmee je een code kan kraken om zo door te kunnen naar de volgende kamer. En uiteraard zijn er ook heel wat verrassende twists voorzien. In totaal hebben deelnemers zo 50 minuten om zich door de vijf kamers te werken.

Code van Coppens Unlocked 2 is geopend van vrijdag 22 december tot zaterdag 17 februari. Wie een plaats wil reserveren, kan terecht op www.codevancoppens.be.

Bekijk hier de aankondiging Code van Coppens Unlocked 2:

Meer
Lees meer...