‘De Container Cup’: nieuw seizoen komt eraan en dit is de eerste deelneemster

Pedro Elias en Wesley Sonck zijn klaar voor het tweede seizoen van De Container Cup. Dat blijkt alvast uit een hilarische trailer die Play4 deelde. Daarin komen we ook meteen de eerste naam op de deelnemerslijst te weten.

Toen de wereld één jaar geleden stil kwam te staan, vielen ook heel wat televisieprogramma’s stil. Zenders en productiehuizen moesten dus in een sneltempo op zoek naar alternatieven. Eén van de leukste dingen die daaruit voorkwam, is ongetwijfeld De Container Cup.

Zevenkamp

Dat programma nodigt topsporters uit om een soort zevenkamp af te werken in een speciaal daarvoor ingerichte container. De sporters wagen zich achtereenvolgens aan 1.500 meter lopen, zoveel mogelijk monkey bars, zo ver mogelijk golfen, 1.000 meter roeien, zo goed mogelijk schieten, zoveel mogelijk gewicht bench pressen en 3.000 meter fietsen. Dat alles wordt voorzien van soms deskundig, maar altijd leuk commentaar van Pedro Elias en Wesley Sonck.

In het eerst seizoen konden we zien hoe De Container Cup de competitie opwekte in de geselecteerde sporters. Zij leverden dan ook topprestaties af met uiteindelijk de Nederlandse wielrenner Mathieu van der Poel als winnaar.

Het eerste seizoen van De Container Cup was een groot succes en het programma en het programma werd zelfs verkocht aan het buitenland. Er volgde ook een editie bij studenten over het hele land.

Tia Hellebaut

Maar nu is De Container Cup echt terug voor een tweede seizoen. Daarbij keren Wesley Sonck en Pedro Elias uiteraard terug als commentatoren, maar maken ook heel wat nieuwe sporters hun opwachting. Uit de eerste trailer kunnen afleiden dat voormalig hoogspringster Tia Hellebaut zal deelnemen. Op de andere namen is het nog wachten.

Meer
Lees meer...