Nieuw seizoen ‘Gossip Girl’ in juli op Streamz

In juli komt de reboot van de populaire serie Gossip Girl naar Streamz. De serie zal een volledig nieuwe cast hebben, maar de grote lijn van het verhaal zal wel behouden blijven.

In juli 2019 werd er al aangekondigd dat Gossip Girl een reboot zou krijgen. Nu heeft HBO bevestigd dat de serie in juli op HBO Max zal staan. In België wil dat zeggen dat de serie te bekijken zal zijn op streamingdienst Streamz. Er zal een volledig nieuwe cast te zien zijn in de reboot. Al zal er nog steeds ingespeeld worden op het sociale leven in Upper East Side in New York City. Nu zal er wel veel meer worden omgegaan met sociale media en smartphones. Toen de serie begon in 2007 was dat nog allemaal niet zo prominent aanwezig als nu.

Kristen Bell keert terug

De originele cast zal niet meer te zien zijn, maar het creatieve team is grotendeels terug. Josh Schwartz en Stephanie Savage nemen de productie terug in handen. Er is momenteel geen sprake van dat leden van de originele cast zullen verschijnen in de afleveringen, maar voor de toekomst zou dat wel nog kunnen. De verteller van het verhaal, Kristen Bell, keert wel terug om de afleveringen aan elkaar te praten.

Periode na Covid-19

Het nieuwe seizoen gaat verder op de vorige. Volgens Cosmopolitan zal de reboot plaatsvinden in een periode na de pandemie, waar iedereen gevaccineerd is en alles weer normaal is in New York City. Het is nog niet duidelijk of alle afleveringen in een keer op Streamz zullen worden gezet. Zoals het met veel series bij HBO gebeurt, bestaat de kans dat er week na week een aflevering zal worden geplaatst.

Meer
Lees meer...