‘Gossip Girl’-reboot lost nieuwe foto’s en eigenschappen personages

De Gossip Girl-reboot komt steeds dichterbij. Dat maakt maker HBO Max ook steeds duidelijker. Via sociale media zijn namelijk nieuwe foto’s van de personages uit de reeks op de wereld losgelaten. Die kregen ook officieel een naam en één belangrijke karaktertrek.

Dat de Gossip Girl-reboot over een nieuwe groep jongeren uit de New Yorkse elite zou gaan, is al lang geen geheim meer. Eind dit jaar kregen die jongeren ook voor het eerst een écht gezicht. Toen loste maker HBO Max de eerste beelden van de reboot. Maar nu is er nog meer: de gezichten hebben ook een naam én een karakter gekregen.

Instagram

Via Instagram zijn negen foto’s verschenen, van negen hoofdpersonages. De keuze voor Instagram is natuurlijk niet zomaar gemaakt. Sociale media spelen namelijk een enorm belangrijke rol in de reboot van Gossip Girl. Net zoals de telefoon en het internet dat ook al deden in de originele serie.

Jordan Alexander – “Julien Calloway: Influence.”

Savannah Smith – “Monet de Haan: Power.”

Zión Moreno – “Luna La: Style.”

Thomas Doherty – “Max Wolfe: Freedom.”

Emily Alyn Lind – “Audrey Hope: Grace.”

Tavi Gevinson – “Kate Keller: Ambition.”

Eli Brown – “Otto ‘Obie’ Bergmann IV: Privilege.”

Evan Mock – “Akeno ‘Aki’ Menzies: Innocence.”

Whitney Peak – “Zoya Lott: Perspective.”

Links met Gossip Girl

De Gossip Girl-reboot speelt zich af acht jaar na de gebeurtenissen in de originele serie. Het wordt geen volledig nieuw verhaal, want de reboot speelt zich in dezelfde wereld af als de originele reeks. De kans is dus heel groot dat er verschillende verwijzingen naar Gossip Girl zullen opduiken. En een terugkerend personage is ook niet uitgesloten.

Behalve die wereld hebben de twee series nog veel meer gemeenschappelijk. Zo zullen uitvoerend producenten Josh Schwartz, Stephanie Savage, Joshua Safran opnieuw achter de schermen meewerken. Ook Kristen Bell keer terug om de kenmerkende stem van ‘Gossip Girl’ in te spreken. You know you love her.

De Gossip Girl-reboot verschijnt in de loop van 2021 op HBO Max.

Meer
Lees meer...