Left Right
scrollTop top

‘Gossip Girl’-reboot breidt cast uit met Broadway-ster Laura Benanti


Laura Benanti Gossip Girl
© Laura Benanti als Quinn in ‘Younger’

De Gossip Girl-reboot komt steeds dichterbij. Het is dan ook logisch dat steeds meer over de nieuwe serie bekend raakt. Het laatste nieuws is nieuws over de cast. Die wordt uitgebreid met Broadway-ster en Tony-winnares Laura Benanti!

Om in de voetsporen van Serena Van Der Woodsen, Blair Waldorf, Nate Archibald en co te treden, heb je een sterke cast nodig. Dat beseft ook het team achter de Gossip Girl-reboot. En dus wordt het lijstje alsmaar indrukwekkender.

Laura Benanti

De meest recente toevoeging is niemand minder dan Laura Benanti. Zij speelde onlangs mee in Supergirl en Younger, maar is vooral bekend om haar optredens op Broadway. Ze werd vijf keer genomineerd voor een Tony en won die uiteindelijk voor haar rol als Louise in de Broadway-versie van Gypsy.

Je kan Benanti ook kennen uit The Late Show with Stephen Colbert. Daar is ze sinds 2016 te zien als first lady Melania Trump.

Gossip Girl-reboot

De reboot van Gossip Girl werd ondertussen al meer dan een jaar geleden aangekondigd. Het raakte al snel bekend dat die op HBO Max zou verschijnen. Da’s opvallend, want bij ons is Gossip Girl terug te vinden op Netflix.

Al snel liet Chase Crawford (Nate Archibald) weten dat hij ook te zien zou zijn in de reboot. Wat z’n rol daarin precies zal zijn, weet hij nog niet, maar hij heeft er naar eigen zeggen alle vertrouwen in. Ook Kristen Bell zal opnieuw in Gossip Girl te horen zijn. Zij zal opnieuw de stem van Gossip Girl inspreken.

Cast

Naast die bekende gezichten (en stemmen) duiken ook heel wat minder bekende namen op in de castinglijst. Het gaat om Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Whitney Peak (The Chilling Adventures of Sabrina), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists) en Jason Gotay (Evita-reboot). Zij spelen een nieuwe groep Upper East Siders, die Gossip Girl op de voet volgt.

De reboot verschijnt (door de coronacrisis, uiteraard) pas in 2021.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  64.498.634
 • Aantal
  doden
  1.492.893
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  582.252
 • Aantal
  doden
  16.911