Nieuw seizoen ‘Prison Break’ nu ook officieel bevestigd!

‘Prison Break’ komt officieel terug voor een zesde seizoen. Er werd al een tijdje gespeculeerd over de mogelijke terugkeer van de reeks, maar nu werd het nieuws ook officieel bevestigd door Fox. 

Fans van Prison Break hebben weer iets om naar uit te kijken. Want er komt officieel een zesde seizoen van de reeks. Dat werd nu ook bevestigd door de Amerikaanse zender Fox.

Seizoen 6

Michael Thorn, de baas van Fox bevestigde de geruchten. “We werken aan nieuwe afleveringen van Prison Break. We zijn heel enthousiast. Als er meer geweten is, zullen we daar ook mee naar buiten komen. Maar ik kan bevestigen dat we ermee bezig zijn.”

Dit nieuws komt toch enigszins als een verrassing, aangezien seizoen 5 een gesloten einde had en de makers aanvankelijk aangaven dat ze het niet zagen zitten om nog een zesde seizoen te maken.

“Als we het opnieuw willen doen, moeten we een even sterk of zelfs sterker verhaal vinden en ik denk dat dat moeilijk is met Prison Break“, liet Paul Scheuring, de maker van de reeks, weten na de finale van seizoen 5. “Zeg nooit nooit, maar we gaan niet zomaar een seizoen maken om een seizoen te maken. Het moet echt goed zijn. Ik weet dat de acteurs staan te springen om een nieuw seizoen te maken. Maar op dit moment heb ik geen flauw idee wat het zou zijn.”

Ondertussen hebben ze dus wel een idee gevonden om op verder te gaan en kunnen we al stilletjes beginnen aftellen naar het nieuwe seizoen.

Meer
Lees meer...