Nieuwe boygroup SM Entertainment krijgt naam en maakt leden bekend

Deze week heeft SM Entertainment meer informatie vrijgegeven over de boygroup die ze dit najaar zullen lanceren. Het gaat daarbij om de groep waar Sungchan en Shotaro, die eerder lid waren van NCT, deel van zullen uitmaken. Samen met de naam maakte SM ook alle leden bekend.

SM Entertainment zal dit jaar nog een nieuwe boygroup lanceren. De groep zal bestaan uit zeven leden, waarvan er twee eerder al hun debuut maakten bij NCT. Maar nu leren we ook de andere leden van de groep kennen.

RIIZE

SM Entertainment maakte enkele maanden geleden bekend dat Sungchan en Shotaro niet langer deel uitmaakten van NCT. De twee maakten hun debuut bij NCT in 2020, maar kregen geen subunit toegewezen. In mei verlieten ze dus NCT, maar SM Entertainment liet daarbij wel meteen weten dat de twee wel hun debuut zullen maken in een andere boygroup. En daarover is nu meer nieuws bekend.

De nieuwe boygroup kreeg de naam RIIZE, dat is een combinatie van de woorden “rise” en “realize”. Samen verwijst de naam zo naar “de groep die zal oprijzen en samen hun dromen zal ontdekken”. SM Entertainment liet daarbij ook meteen weten dat het muziekgenre van de groep “emotionele pop” zal zijn.

Enkele dagen na de bekendmaking van de naam maakte SM Entertainment ook de andere leden van de groep bekend. Shotaro (22) en Sungchan (21) kenden we dus al. Zij krijgen het gezelschap van Eunseok (22), Wonbin (21), Seunghan (19), Sohee (19) en Anton (19). SM Entertainment lanceerde ook al meteen de socialemediaprofielen voor de groep.

Meer
Lees meer...