Nieuwe film ‘Tom & Jerry’ op 9 juni in de bioscoop

Op de eerste dag dat de bioscopen weer openen, zal je meteen de nieuwe Tom & Jerry kunnen meepikken. De strijd tussen de twee bekendste rivalen laait weer op.

Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York City trekt, huurt een wanhopige bruiloftsplanner Tom in om de muis te verwijderen. Het kat-en-muisspel dat losbarst, dreigt niet alleen de bruiloft en het hotel te ruïneren, maar ook de carrière van de huwelijksplanner. Er doet zich echter een groter probleem voor: een heel erg ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt.

Mix tussen animatie en live-action

Tom en Jerry worden dus verplicht om samen te werken. Het nieuwe avontuur is een combinatie van klassieke animatie en live-action. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Chloë Grace Moretz (The Addams Family), Michael Peña (American Hustle), Rob Delaney (Deadpool 2), Colin Jost (Saturday Night Live) en Ken Jeong (Community, The Hangover).

De film is geregisseerd door Tim Story (Fantastic Four) en geproduced door Chris DeFaria (The LEGO Movie 2). Het scenario is geschreven door Kevin Costello en gebaseerd op de personages gemaakt door William Hanna en Joseph Barbera. De film wordt uitgegeven door Warner Bros. Pictures en komt op 9 juni naar de Belgische bioscopen.

Bekijk hier de trailer van Tom & Jerry:

Meer
Lees meer...