Nieuwe Hulu-film ‘Not Okay’ met Dylan O’Brien krijgt teaser trailer

De teaser trailer van de nieuwe Hulu-film Not Okay is vrijgegeven. De nieuwe film is een satire over de influencer culture. In de comedy zien we ook hoe Zoey Deutch en Dylan O’Brien terug herenigd worden na hun topprestatie in The Outfit. Not Okay zal vanaf volgende maand te streamen zijn op Hulu en later ook op Disney+.

Dylan O’Brien mag dan niet de rol van Stiles Stilinski in de Teen Wolf-film hernemen dit jaar, hij zal toch nog steeds te zien zijn op onze TV-schermen. De acteur is klaar om samen met Set It Up-ster Zoey Deutch te spelen in Not Okay. De comedy volgt Danni Sanders, gespeeld door Deutch, die verstrikt raakt in een social media spiraal vol leugens.

Satire over influencer cultuur

Searchlight Pictures heeft de teaser trailer vrijgegeven van de nieuwe satire film Not Okay. De comedy is geschreven en geregisseerd door Quinn Shephard (Midnight Sun). Hoofdrollen worden vertolkt door Zoey Deutch (Set It Up), Dylan O’Brien (Teen Wolf) en Mia Isaac (Don’t Make Me Go).

De nieuwe teaser trailer begint met de waarschuwing dat de film een onaantrekkelijk vrouwelijk hoofdpersonage bevat. Vervolgens is te zien hoe het hoofdpersonage, Danni, omgaat met de gevolgen van een leugen die volledig uit de hand is gelopen. Zo heeft ze een reis naar Parijs gefaked, net wanneer daar een terroristische aanval plaatsvindt. Hierdoor lijkt het alsof Danni een overlevende is van de aanval is, met alle gevolgen van dien.

Not Okay komt op 29 juli naar Hulu. De film zal ook internationaal worden uitgebracht op Disney+, als een Star Original. Er is echter nog geen releasedatum aangekondigd voor Disney+.

Bekijk hier de teaser trailer van Not Okay:

Meer
Lees meer...