NikkieTutorials praat over de gewapende overval in nieuwe video

Nikkie De Jager, die op YouTube bekend is als NikkieTutorials, werd vorige week opgeschrikt door een gewapende overval in haar eigen huis. In een statement liet ze toen al aan haar fans weten dat ze oké was. Maar nu spreekt ze voor de eerste keer over het incident in een nieuwe video.

“Mijn grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden”, zo liet NikkieTutorials vorige week aan haar fans weten dat zij en haar verloofde Dylan overvallen werden. Tijdens die overval werden ze onder schot gehouden en dat maakte een grote impact op de YouTubester.

Overval

Een week geleden liet NikkieTutorials op Twitter weten aan haar fans dat zij en haar verloofde Dylan overvallen werden. Het ging om een gewapende overval in hun eigen huis, waarbij ze onder schot werden gehouden. Nikkie omschreef het voorval als “haar grootste nachtmerrie die werkelijkheid was geworden” en kondigde in haar statement aan dat ze enkele dagen tijd voor zichzelf ging nemen. Dat heeft ze ondertussen gedaan en in een nieuwe video brengt ze ons op de hoogte over de situatie.

In de nieuwe video laat een duidelijk geëmotioneerde Nikkie De Jager weten dat ze nog steeds oké is. Maar dat de overval een grote impact op haar heeft gehad. “Een van je grootste nachtmerries werkelijkheid zien worden, is heel onwerkelijk. Maar het plaats de dingen ook in perspectief. Nu, meer dan ooit, besef ik dat familie alles voor me is. En in goede gezondheid verkeren, is nog belangrijker. Misschien kan ik jullie ooit alles vertellen. Maar op dit moment is dat onmogelijk, voor mijn mentale gezondheid, maar ook voor de wet. Want we doen er op dit moment alles aan om dit recht te zetten.”

Make-up therapie

“Eén van de kleine dingen die me gelukkig maakten – en dit gaat zo cliché klinken -was altijd make-up. En dat gaan ze nooit van me kunnen afpakken, mijn liefde voor make-up. Make-up heeft me door mijn donkerste dagen geholpen: het verliezen van m’n kleine broertje, andere dingen die gebeurden in mijn privéleven, … Make-up is altijd dat ene ding geweest dat ik kon doen om tot rust te komen en om me op andere dingen te focussen. Het is letterlijk als therapie voor mij.”

Nikkie richt zich ook tot haar fans. “Elke keer als ik één van die donkere dagen had, dan waren jullie daar om me te steunen. En jullie zijn er zo vaak voor me geweest. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de berichten die ik heb gezien op Twitter, op Instagram, … overal. Aan alle mensen die ons steunen, die van ons houden en alleen maar het beste voor ons willen: dank je.”

In de rest van de video doet Nikkie aan make-up therapie en baseert ze haar make-uplook op die van een Barbiepop.

Bekijk hier de volledige video:

Meer
Lees meer...