Nintendo kondigt ‘Mario Kart Tour’ aan voor op je smartphone: de trailer

Nintendo

Nintendo brengt op 25 september de mobiele game Mario Kart Tour naar onze smartphones. Daarom lost de gamegigant een knotsgekke live-actiontrailer van het spel. Wij kunnen alvast niet wachten tot het volgende week woensdag is.

In deze nieuwe trailer zien we hoe verschillende Toads hard aan het werk zijn om de Tokio-track af te maken voor de release.

Mario Kart Tour ziet op 25 september het daglicht voor iPhones en Android-toestellen. Het spel had eigenlijk al dit voorjaar moeten uitkomen, maar de release werd uitgesteld. Mario Kart Tour wordt gespeeld in de verticale modus op je smartphone en is speciaal ontworpen voor mobile gaming. De racewagens in het spel trekken vanzelf op en kunnen worden bestuurd door in een richting te swipen op je scherm.

Specifieke items per personage

Alle speelbare personages in Mario Kart Tour hebben een eigen speciaal item, dat gebruikt kan worden tijdens de race. Ook lijkt het erop dat niet elk personage evenveel zal kunnen dragen. Nieuwe personages zijn vrij te spelen door middel van een virtuele munteenheid, die aangeschaft kan worden met echt geld.

(Lees hier meer over Koen Geens (CD&V) en ‘loot boxen’.)

De trailer van Mario Kart Tour:

Gesponsorde artikelen