‘Nowhere’: Netflix lost releasedatum voor spannende Spaanse film

Netflix heeft de releasedatum voor de aankomende Spaanse film Nowhere bekendgemaakt in een eerste korte teaser. Het gaat om een spannende film over een vluchtelinge die in een container middenin de oceaan belandt.

Vandaag verscheen de Spaanse film Bird Box Barcelona op Netflix en de streamingdienst heeft nu ook al de volgende Spaanse film aangekondigd. Nowhere gaat over de vluchteling Mia, die moet zien te overleven in een drijvende container middenin de oceaan.

Nowhere

Nowhere zal het verhaal vertellen van Mia, gespeeld door Anna Castillo. Mia is hoogzwanger, maar merkt dat er door de overpopulatie in haar land te weinig middelen zijn om haar ongeboren kind een goede toekomst te kunnen geven. Ze besluit daarom om te vluchten. Ze doet dat door zich te verstoppen in een container die met een schip de oceaan zal oversteken. Maar tijdens de oversteek breekt er een storm uit die haar container overboord gooit. Mia belandt middenin de oceaan en moet proberen te overleven tot iemand haar komt redden.

Veel krijgen we in de eerste teaser nog niet te zien. We zien de container drijven in het water en horen hoe Mia vanuit de container om hulp roept. Maar de kans dat iemand haar zal horen, lijkt onbestaand. Het zal ook nog even duren voor we te weten kunnen komen hoe het afloopt voor Mia. In de teaser wordt namelijk ook de releasedatum voor de film gedeeld. Nowhere zal op vrijdag 29 september 2023 verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de datumaankondiging voor Nowhere:

Nowhere verschijnt op vrijdag 29 september op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...